SÖZ KALLEŞLİĞE UĞRAYANLARIN

 

 

 

24.Temmuz’da Merhum Batı Trakya Türklerinin lideri Dr. Sadık Ahmet beyi ölüm yıldönümünde anmak üzere arabamla Yunanistan’a geçtim.Bu faaliyetler için seyahate çıkacağımızı haber erk’te birkaç gün öncede duyurmuştum.Macaristan Turan kurultayı ve Romanya da Sekelistan Türklerinin festivaline katılacağımızı duyurmuştuk.

 

 

Birkaç gün sonra bana bir arkadaşım mesaj attı ağabey sen yurt dışına mı kaçtın diye? Nerden çıktı,neden kaçayım diye sorunca galiba senin bir şeyden haberin yok Balgat kaynakları seni kaçtı ilan etti ve kaset operasyonunda adın geçiyor dedi.Bir kaç yeri aradım kaset konusunda suçun olmadığı anlaşıldı ama şimdi seni paralelcilikle suçlayacaklar bu şekilde ihbarlar yaptılar yakında operasyon olabilir dedi görüştüğüm şahıslar!

 

 

 

Bende bunun üzerine duyduklarımı sosyal sayfalarımda paylaştım.Velhasıl denenlerin hepsi oldu! Ben ülkemden kaçmamıştım ancak bu cadı avında Sn. Cumhurbaşkanının dediği gibi “At izi,İt izine” karışacağını yaşayıp bizzat muhatabı olduğumuz olağanüstü ve sıkıyönetimlerle birlikte,darbe mağdurları olarak öğrenmiştim! Yine tekrar ediyorum ben ülkeme döneceğim,hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok elhamdülillah.İstesem buralara iltica da edebilirim o şartlara haiz bir durumum oluştu! Ben Vatansız,ülkesiz yaşayamam!Sadece bu cinnet halinin asılsız iftira ve dedikodularla boğuşacak sıhhat te değilim o kadar!

 

 

 

Geçmişten bu güne hepimizin bir özeleştiri yapması gerekiyorsa her kes üzerine düşeni yapar ancak  sadece muhalifleri yok etmek,ortadan kaldırmak ve sindirmek için yapılan bu çirkin kumpasta ben işin içine dahil edilmeseydim de onları asla yalnız bırakmaz haksızlıklara sonuna kadar karşı çıkardım.Bu olup bitenler bizi Meral Akşener’e  Sn.Akeşener’i de bize kenetlemiştir. Bu açıdan şerden hayır çıkmıştır! Kırılan,dökülen ve zayıflıkları da erken görmek ülkeye ve hizmetlerimize ciddi katkılar yapmış,yapmaya da devam edecektir!

 

 

 

Şu kadarını söyleyebilirim ki bu iftira ve kumpaslar sayesinde bizler gerçek kripto paralelcilerin kim olduklarını biliyor sakta kesin emin hale geldik!Bunlar gelir geçer adaletsizlikler asla unutulmaz lanet okumak dirilerden sonra ölülere de yapılır!Böyle çok örnekler verebiliriz! MHP biziz biz.MHP ye sızmak diye bir şey var ise MHP ye sızanlar vallahi Bahçeli ve ekibidir rahatlıkla diyebiliriz! Başbuğ benim için değil Bahçeli ve Şefkat Çetin için Ajan bunlara dikkat edin demiştir!Gerçi parti maşallah yeni mahallenin şubesi gibi ama fark etmez baş öyle olduktan sonra altının öyle olması çok doğaldır!

 

 

 

Ülkücü hareketin mensuplarının içeri girmesine sevinecek kadar,gözetim altındaki arkadaşları yok sayacak kadar sefilleşen bir adama bizden kimse saygı duymamızı bekleyemez!Bizi ülkücü saymayanı biz saymak zorunda değiliz!Bu kadar olan bitene sessiz kalanlar Bahçeliye yanaşma fırsatı yakalamak için bizlere hakaret etmelerini görmezlikten gelmeyi de saygın bir tercih göremeyiz!Bu hareketi bu ahbap çavuş ilişkileri ile liyakatsizliğe hep birlikte mahkum ettik özeleştirisinden payımıza düşeni de kabul ediyorum!Birde başına sıkıntı gelen ülkücüler arasında ayrım yapılmasına çok üzülüyorum gariban yada şöhretsiz ülkücüler daha mı değersiz oluyor? Algı ve görüntüsü vermek bizi çok küçültüyor!

 

 

 

Bu gözetim altılarda hareket iyi bir imtihan verememiştir! Adliye önlerinde toplanan arkadaş sayımız bunun en bariz göstergesidir!Meral Akşener’in bürolarını ve protokollerde birbirini yiyenlerin çokluğunu gördükten sonra bunu yazmadan edemedim!Çağın en rezil,sefil hastalığı korkaklıktan hareket nasibini fazlaca almış diyenlere hak veriyorum!Sosyal paylaşım sayfaları bunun en güzel göstergesi olmuş olmasına rağmen destek sayı ve gücümüz bu olumsuzluklara rağmen Balgat işgalcilerine yüz çektiğini de bilelim…