ABD'de 13 yaşındaki öğrencisiyle birden fazla cinsel ilişkiye giren Brittany Zamora isimli 28 yaşındaki öğretmen, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zamora’nın cezasında iyi hal indirimi uygulanmayacak ve 20 yıllık cezasının tamamını cezaevinde geçirecek.

Eski Goodyear öğretmeni Brittany Zamora, 13 yaşındaki bir öğrenciye taciz suçunu kabul ettikten sonra, işlediği suç için izin verilen en düşük ceza olan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hayatının geri kalanı boyunca denetimli serbestlik altında kalacak ve cinsel suçlu olarak kayıt yaptırması gerekecek. Cezaevinde yattığı 478 günün karşılığını alacak.

Çin'de bir gösteride 30 eğitimli kurt eğitmenlerine ve seyircilere saldırdı Çin'de bir gösteride 30 eğitimli kurt eğitmenlerine ve seyircilere saldırdı

Zamora, Cuma sabahı Maricopa İlçesi Yüksek Mahkemesindeki duruşmada, "Ben bir hata yapmış ve bundan derin pişmanlık duyan iyi ve samimi bir insanım." dedi. "Hayatımı her yasaya saygı duyarak ve uymaya çalışarak geçirdim. Ben toplum için bir tehdit değilim."

Kurbanlardan, onların ailelerinden ve kendi ailesinden özür diledi. Yargıç Sherry Stephens'e, eylemlerinin karaktere aykırı olduğunu ve danışmanlığa katılmak istediğini söyledi. Hapishanede yeni bir derece almayı planladığını, böylece tahliye edildiğinde yeni bir kariyere başlayabileceğini söyledi.

Editör: Habererk Com