Yeşilçam'ın efsane filmlerinden "Şaban Oğlu Şaban", tekrarlarıyla bile izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Şener Şen gibi dev isimlerin rol aldığı bu filmde, Selma karakteriyle Sevda Aktolga'nın gençliğindeki güzelliği, zaman içindeki değişimiyle hayranlarını şaşırttı. Şimdi 66 yaşında olan Aktolga'nın son görüntüsü, tanıdık yüzler arasında bile fark edilmesini zorlaştırdı.

Sevda Aktolga, "Hababam Sınıfı Tatilde", "Gülen Gözler" ve "Katma Değer Şaban" gibi unutulmaz filmlerdeki rolleriyle sosyal medyada adından söz ettiriyor. Zaman içindeki dönüşümüyle dikkat çeken Aktolga, "Şaban Oğlu Şaban" filmindeki Selma rolüyle hafızalarda yer etmişti.

1975'te "İnsan Avcısı" filmiyle oyunculuk kariyerine adım atan Aktolga, Yeşilçam'ın duru güzelliğiyle tanınan isimlerinden biri haline geldi. İstanbul'da 1957 yılında doğan ve Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği bölümünden mezun olan Aktolga, en son 2012'de "Unutma Beni" dizisinde 'Güler' karakteriyle ekranlara geldi. Uzun süredir kameralardan uzak bir yaşam süren Aktolga, sosyal medya hesabından hayatının fotoğraflarını paylaşarak hayranlarıyla bağını koruyor. Yeşilçam'ın sevilen yüzü, artık çok farklı bir hayat sürüyor.

Yeşilçam efsanesi Neşeli Günler’in Tuncay’ının son haline bakın Yeşilçam efsanesi Neşeli Günler’in Tuncay’ının son haline bakın

Kaynak: Haber Merkezi