Çekimleri Dominik'te gerçekleşen Survivor 2021'de ünlüler-gönüllüler arasında mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Geçen salı günkü iletişim oyununda talihsiz bir kaza yaşandı. Ünlüler takımının iddialı kadın yarışmacılarından olan Merve Aydın, parkurdaki engele burnunu çarptı.

Bir anda kanlar içinde kalan Aydın, oyuna devam edememişti. Burnu doktor Metin Kuş tarafından kontrol edilen Aydın, kırık olduğu tespit edilince hastaneye kaldırıldı. Metin Kuş'un 'Merve oynayamazsın' demesi üzerine Merve, "Metin ağabey durursa oynayabilirim. Ben alışkınım" demişti. O akşam yapılan konseyde Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın burnunda parçalı kırık olduğu dile getirmiş; yarışmadaki akıbetinin daha sonra belli olacağını söylemişti.

ACUN ILICALI'DAN MERVE AYDIN AÇIKLAMASI

17 Nisan Cumartesi akşamı da 71. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da takımlar arasında hem market hem dokunulmazlık oyunu oynandı.

Acun Ilıcalı, market oyunu öncesi Merve Aydın'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Merve'nin operasyonunun başarılı geçtiğini söyleyen Ilıcalı, tedavisinin devam ettiğini ancak son kararı Metin Kuş'un vereceğini söyledi.

Ilıcalı sözlerine, "Metin Kuş, Santo Domingo'ya giderek Merve'nin burnu için tekrar kontroller yapacak. Ancak ben dün kendisini ziyaret ettim. Durumu iyi ve morali yüksek. Bir an önce de dönmek istiyor. Şimdilik öngördüğümüz Merve'nin daha sonra da oyunlara dönebileceği yönünde. Ancak kararı doktorumuz verecek" diye devam etti.

Editör: TE Bilişim