Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Ligde ve Avrupa’da çıktığı 7 maçı da kazanan Adana Demirspor, Trabzonspor karşısında da aynı azimi göstererek 8'de 8 yapmayı başardı.

Maç Özeti

9.dakikada Bakasetas ceza sahası sol çaprazından etkili bir şut çekti, ancak kaleyi bulamadı. 

10.dakikada Adana Demirspor'da Niang zor pozisyonda etkili vururken Uğurcan son anda kornere çeldi. 

18.dakikada Trabzonspor savunmasının yatığı hatayı iyi değerlendiren Niang araya girdi ve ceza sahası sol çaprazından bir kez daha şansını denedi. Uğurcan, soluna doğru gelen topu uzanarak kornere gönderdi. 

30.dakikada Savunma arkasına sarkan Yusuf Sarı'nın içeriye doğru çevirdiği topu Uğurcan aldı. Top, Nani'nin önünde kaldı ve Portekizli yıldız ceza sahası içinden yaptığı vuruşla skoru 1-0'a yükseltti.

Maçın ilk yarısı, 1-0'lık skorla sona erdi.

48.dakikada Trabzonspor'da Larsen sağ kanattan ortasını yaptı, Adana Demirspor Onuachu'ya gelmesine izin vermedi. 

55.dakikada Bordo Mavili ekipte Berat'ın uzun topuna hareketlenen Fountas, soldan içeriye doğru gönderdi. Onuachu topu iyi kontrol ederken dönüp vuruşunu yaptı ancak pozisyondan sonuç alamadı. Top auta gitti.

75.dakikada Ertaç'la Larsen arasında gerginlik çıkarken diğer futbolcular da olaya dahil oldu. Ortalık bir anda karışırken daha sonra futbolcular sakinleşti. Ertaç ve Larsen birbirlerine sarılarak oluşan gerginliği bitirdi. 

82.dakikada Balotelli ceza sahası dışından sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaparken Uğurcan Çakır güçlükle çıkarabildi. Top, bir anda Zeneli'nin önünde kaldı. Zeneli kafayla vuruşunu yapıp topu ağlara gönderdi fakat ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

Maç 1-0 Adana Demirspor'un galibiyeti ile son buldu.

Editör: Buse Ceren Balta