Yusuf KANTARLI/ ADANA, (DHA)- ADANA'nın Yüreğir ilçesinde Abdurrahman Kılıç (44) ve oğlu Salih Kılıç (15), kapalı kasa minibüsten ateş açılması sonucu sokak artasında vurularak öldürüldü. 
Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oturan Abdurrahman Kılıç ve oğlu Salih Kılıç, beyaz bir kapalı kasa minibüsten ateş açılması sonucu vurularak kanlar içerisinde kaldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Salih Kılıç'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan baba Kılıç ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Baba Kılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 
Baba- oğlun cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha