Bahçeli'yi eleştiren Ümit Özdağ'a MHP hakaret yağdırdı Bahçeli'yi eleştiren Ümit Özdağ'a MHP hakaret yağdırdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’deki AKP seçim çadırını ziyaret ettiğinde, AKP'li görevliler tarafından partiye üye olması yönünde esprili bir teklif aldı. Bu teklif, her iki tarafın da neşeli anlar yaşamasına sebep oldu.

İmamoğlu, Çekmeköy’deki bir mitingin ardından Sancaktepe’ye geçti ve burada CHP’nin Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin ile birlikte yerel halkla çay içerek sohbet etti. Daha sonra AKP’nin seçim çadırını ziyaret etti.

AKP'li görevlilerin, İmamoğlu’nu partiye üye yapma teklifleri karşısında gülüşmeler yaşandı. İmamoğlu, “Beni mi üye yapacaksınız? Ne kadar istiyorsunuz beni?” diyerek esprili bir yanıt verdi ve teklifi yapan görevliyle samimi bir şekilde sarıldı.

İmamoğlu, seçim sürecinin barış içinde geçmesi gerektiğini vurgulayarak, “Her şeyin ötesinde, barış dolu bir seçim atmosferi olmalı. Kimse zarar görmemeli, kimse üzülmemeli. Fikirler yarışmalı. İnsanlar birbirleri hakkında eleştiri yapabilirler, ancak günün sonunda, 1 Nisan’da hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı aile içinde farklı oy kullanabilen insanlar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun, kimseyi mahcup etmesin” dedi.

İmamoğlu ve AKP'li görevliler, birbirlerine başarılar dileyerek ayrıldılar.

Kaynak: Haber Merkezi