AKP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Turgut Altınok’u Mansur Yavaş’ın rakibi olarak gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin 48 belediye başkan adayını duyurdu. Ankara’da yarışın CHP’li mevcut başkan Mansur Yavaş ile Altınok arasında olması öngörülüyor.

Gazeteci Deniz Zeyrek, bir televizyon programına katılarak Mansur Yavaş hakkında kulis bilgileri paylaştı. Zeyrek, “AKP’nin yaptırdığı bir ankette 16 bin kişiye Mansur Yavaş’ın performansı ve oy tercihi sorulmuş. Ankete göre Mansur Yavaş’ın memnuniyet oranı yüzde 64, oy vereceklerin oranı ise yüzde 55 civarında” diye konuştu.

Deniz Zeyrek, Fox Tv’de yer aldığı programda AKP’nin içinde yapılan bir anketten bahsetti. Zeyrek, 16 bin kişinin katıldığı ankette Mansur Yavaş’ın memnuniyet oranının yüzde 64, oy verme eğiliminin ise yüzde 55 olduğunu söyledi.

İYİ Partili isim ile ünlü spiker evleniyor İYİ Partili isim ile ünlü spiker evleniyor

Zeyrek, "AKP’nin yaptırdığı ankette Ankara’da Mansur Yavaş’ın yüksek memnuniyet ve oy oranlarına sahip olduğunu belirtti.

Zeyrek, ayrıca şöyle devam etti: “Ankara’nın köylerinde gezdim; oradaki insanlara çeşitli yardımlar yapıldığını gördüm. Kartlarına ek para yatırılıyor, mazot desteği veriliyor, birçok hizmet sunuluyor. Ama emekliler Ankara’da geçinemiyorlar. Bugüne kadar emeklilere 5 bin lira civarında destek ödemesi yapıldı.”

Kaynak: Haber merkezi