Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, AKP'nin sır perdesini araladı. Öz, AKP iktidarı döneminde meydana gelen, ancak sansürler ve engellemelerle, Meclis’te verilen araştırma önergelerinin reddiyle örtbas edilen 43 olayı açıkladı.

AKP’nin 21 yıllık iktidarı boyunca yaşanan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir paylaşımda bulunan Öz, "Yanıt bekleyen sorular" başlıklı paylaşımında, seçim sonuçlarından, sığınmacı sorununa, kayıp para ve silahlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tansul Çiller ve Sinan Oğan ile ilişkilerine, sınırda teröristlerin davul zurnayla karşılanmasından 15 Temmuz darbe girişiminin Meclis’te soruşturma önergesinin önünün kesilmesine, FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması önergesinden kozmik oda baskına kadar bir çok konuya dikkat çekti.

Öz, “Görünen o ki şimdilik bunların hepsi bir sır perdesinin ardındadır; ta ki iktidar el değiştirip milli bir siyaset devlete ve geleceğe hakim olana dek.! Elbet ki gerçekler bir gün ortaya dökülecektir!” dedi.

İşte Vecdet Öz'ün paylaşımında AKP'nin örtbas ettiğini iddia ettiği 43 madde:

Editör: Yadigar Hanım