22 yaşındaki güzel oyuncu, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda da bulundu. Usta sanatçı Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikte olan Alina Boz, "İlk görüşte aşktan çok beğeni ve merak unsuru vardır benim için. Bu konuda şansımı zorlamayı severim ve hoşlandığım insanı tanımak konusunda sonuna kadar ısrarcıyımdır" dedi.

AŞKI NEYE BENZETTİ!

39 yaşındaki Mithat Can Özer ile ilişkisini kameralardan uzak tutan Alina Boz, "Aşkı bir şeye benzetecek olsanız mesela, bu ne olur?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Aşkı spesifik bir şeye benzetmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum, aşk karşındaki insana göre şekillenir. Ama illa bir şeye benzetmemi istiyorsanız, hiç tanımadığınız bir yazarın kitabını ilk defa okumak gibidir diyebilirim. Her sayfası size farklı duygular hissettirir. Merak ettikçe dahil olduğunuz bir dünya. Devamında ise ya hikayenin içine girersiniz ya da çıkmak isterseniz."

CESUR POZUNA 500 BİN BEĞENİ

Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren Alina Boz, Şamdan Plus'ın son sayısı için verdiği üstsüz pozunu Instagram hesabından da yayınladı. Güzel yıldızın cesur pozu kısa sürede yaklaşık 500 bin beğeni aldı. 

Editör: TE Bilişim