Adapazarı'nda sahte para ve silah operasyonu: 2 gözaltı
Yayınlanma:
Sakarya'da sahte para ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 2 şüpheli yakalandı, 14 bin 100 sahte ABD doları ve silahlar ele geçirildi.
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, sahte para ve silah kaçakçılığıyla suçlanan iki şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda, iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 14 bin 100 sahte ABD doları, iki ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 30 fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma devam ediyor.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.