Aksaray'da yol verme kavgası: Beton mikseri operatörü bıçaklandı
Aksaray-Ankara kara yolu Nevşehir kavşağında, bir beton mikseri pompası operatörü ile bir TIR şoförü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında, kimliği henüz belirlenemeyen TIR şoförü, 43 yaşındaki Yusuf Ceylan'ı önce boğazına bıçak dayayarak tehdit etti, ardından karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olayda, Ceylan kanlar içinde yere yığıldı. Acil olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ceylan, verdiği ilk ifadede Nevşehir'den Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ne giderken, tanımadığı bir kişinin kendisini trafikte bıçakladığını belirtti.
Kaçan TIR şoförünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Olayın güvenlik kameraları tarafından da kayıt altına alınmış olması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.