Ankara'da genç kadın yastıkla boğularak öldürüldü: Ev arkadaşı ve 15 yaşındaki çocuk tutuklandı

Ankara'da genç kadın yastıkla boğularak öldürüldü: Ev arkadaşı ve 15 yaşındaki çocuk tutuklandı
Ankara'da Karsu Aygün isimli genç kadın, evinde yastıkla boğularak öldürüldü; ev arkadaşı ve 15 yaşındaki bir çocuk tutuklandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Karsu Aygün, evinde yastıkla boğularak öldürüldü. Olay, gece saatlerinde, Aygün'ün ev arkadaşı Tuğçe D. (24) ve Tuğçe D.'nin 15 yaşındaki kız kardeşinin de evde bulunduğu sırada yaşandı.

İlk belirlemelere göre, uyuşturucu kullandıkları öne sürülen üç kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Karsu Aygün, yastıkla boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Tuğçe D. ve 15 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. Aygün'ün cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ilk ifadelerinde olayı itiraf etmelerine rağmen, daha sonra suçlamaları reddederek Aygün'ün kendiliğinden yaşamını yitirdiğini ve hayata döndürmek için kalp masajı yaptıklarını iddia ettiler. Polis sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.