Arda Turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Arda Turan şu an ifade veriyor. Polis ifade sonrasında savcı ile görüşecek ve savcının talimatına göre Arda Turan ya gözaltına alınacak ya da serbest bırakılacak. Öte yandan basına açıklama yapan Berkay Şahin'in avukatı, basına yansıyan haberler doğru dedi.

Dün sabaha karşı bir gece kulübünde Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan gerginlik konusunda son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor.

Arda Turan'ın gece kulübünde yaşanan gerginlik sonrasında hastaneye giden Berkay'ın peşinden hastaneye gittiği ve burada bir el ateş ettiği basına yansımıştı.

Kısa süre önce basına yansıyan olayın polis tutanağında da Cumhuriyet Savcısının olayla ilgili olarak Arda Turan'ın kasten yaralama ve silahla tehditten yakalanması talimatını verdiği öğrenilmişti.

Gelen son dakika haberine göre ise Arda Turan şu anda Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde olay hakkında ifade veriyor. 

Polis ifade sonrasında savcıyla görüşecek. Eğer savcı "mevcutlu getirin" derse Turan hakkında gözaltı işlemi yapılacak. Turan geceyi emniyette geçirecek. Savcı ifadesinin ardından Turan'ın serbest bırakılmasını da isteyebilecek. 

Kaynak: iha