Beşiktaş'ta Belediye Çalışması Sırasında Yangın
Yayınlanma:
Beşiktaş'ta belediye işçilerinin çalıştığı alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Beşiktaş'ın Etiler Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki ağaçlık bir alanda, bugün saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Olay yerinde belediye ekiplerinin çalışma yaptığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.
Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Alevler, ağaç ve çalıları etkiledi. Olay anı, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak:DHA
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.