Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürüldüğü silahlı saldırıda kullanılan silahların bulunduğu bildirildi.

Gündemin en çok konuşulan olaylarından bir tanesi olan Halil Falyalı cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı ifade edildi.

DERE YATAĞI İÇERİSİNE ATILI VAZİYETTE BULUNDU!

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürüldüğü silahlı saldırıyla alakalı olarak açıklama yapan KKTC polisi, saldırıda kullanılan 2 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği ve 9 milimetrelik bir tabancanın olay yerine 1 kilometre mesafede dere yatağı içerisine atılı vaziyette bulunduğunu açıkladı.

Polis Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, söz konusu olayın büyük bir titizlikle soruşturulduğu ve meselenin aydınlatılması ve suç faillerinin yakalanarak adalete teslim edilmesi için gece gündüz çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

“TOPLAMDA 6 KİŞİNİN İSTANBUL’DA TESPİT EDİLEREK TUTUKLANMASINI SAĞLANMIŞTIR”

Açıklamada, “KKTC Polis Genel Müdürlüğü, cinayetin işlenmesinin ardından her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak suç faillerinin Türkiye’deki bazı şahıslarla bağlantısı olabileceğini de değerlendirerek elde ettiği bulgu ve bilgileri Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri ile paylaşmış ve olayla bağlantısı olduğu düşünülen toplamda 6 kişinin İstanbul’da tespit edilerek tutuklanmasını sağlanmıştır” ifadelerin kullanıldı.

Editör: TE Bilişim