İstanbul'da DEAŞ Operasyonu: 46 Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'da DEAŞ Operasyonu: 46 Şüpheli Tutuklandı
İstanbul'da gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 59 kişiden 46'sı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, düzenlediği operasyonda DEAŞ terör örgütüne üye olduğu iddia edilen 59 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan incelemelerin ardından, bu kişilerden 46'sının tutuklanmasına karar verildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, çeşitli illerdeki adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarla yakalandığı bildirildi. Operasyonun detayları hakkında daha fazla bilgi verilmedi ancak yetkililer, terörle mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Tutuklanan şüphelilerin yargı sürecinin devam ettiği ve diğer şüphelilere yönelik araştırmaların da sürdüğü öğrenildi. Emniyet güçleri, benzer operasyonların ilerleyen günlerde de yapılacağını açıkladı.174045 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.