İzmit'te borç yüzünden cinayet: M.T. tutuklandı

İzmit'te borç yüzünden cinayet: M.T. tutuklandı
İzmit'te alacak verecek meselesinden kaynaklı bir cinayette Fuat İpşır öldürüldü, zanlı M.T. tutuklandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 7 Haziran'da meydana gelen olayda, Fuat İpşır (55) cadde ortasında tabancayla vurularak öldürüldü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İpşır, kurtarılamadı ve 8 Haziran'da Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda, cinayetin faili M.T. olarak tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan M.T., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi ve tutuklandı.

Emniyetteki ifadesinde M.T., İpşır ile cezaevi arkadaşı olduklarını ve İpşır'ın kendisinden borç aldığını, ancak borcunu ödemediğini belirtti. Olay günü de borç meselesi hakkında konuştuklarını, olumsuz cevap üzerine aralarında kavga çıktığını ve silahıyla ateş ettiğini söyledi.

226658-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.