Market İçinde Başlayan Silahlı Kavga Sokakta Devam Etti: 4 Kişi Tutuklandı
Yayınlanma:
Bir markette başlayan silahlı kavga, sokak ortasında devam etti. Olayda bir kişi yaralanırken, dört kişi gözaltına alındı.
Olay, yerel saatle akşam saatlerinde bir marketin önünde meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi vurularak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Güvenlik güçleri olay yerine intikal ederek durumu kontrol altına aldı. Yapılan incelemeler sonucunda, kavgaya karıştığı belirlenen dört kişi gözaltına alındı. Yaralı kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve güvenlik kameralarının incelendiğini açıkladı. Olayın nedenine dair henüz net bir bilgi verilmedi.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.