Sinan Ateş Ankara’nın göbeğinde kalleş bir saldırıya kurban gitti... Failleri aranıyor.

Sinan Ateş Ankara’nın göbeğinde kalleş bir saldırıya kurban gitti... Failleri aranıyor. Bu cinayetin karartılamayacağının, er ya da geç ortaya çıkarılacağının göstergesi, Sinan Ateş’in 30 Aralık 2022’deki cinayetinden bu yana gündemden düşmemesidir.

Sinan’ın mezarının başında halen 7/24 saygı nöbeti tutuluyor. Sağcısı, solcusu, apolitiği bu cinayetin aydınlatılmasını bekliyor.

Ülkü Ocakları’nın ilk akademisyen ‘genel başkanı’ oldu Sinan. Aydındı, Atatürkçüydü.

Sinan Ateş, Yılmaz Özdil’in fahiş kitap fiyatına tepki olarak 1881 adet Nutuk dağıtmıştı. Hatırlarsınız. 4 sene önce bu hareketi yüreklerimizi ısıtmıştı. 30 Aralık 2022’de katledilmesi ise yüreklerimizi yaktı.

Ülkü Ocakları bünyesinde çocuk yayınları çıkarılmasına da öncülük eden Ateş, 'Çocuklar için Nutuk ve Kutadgu Bilig' yayınını çıkarmıştı. Çocuklara da kültürümüzü, ecdadımızı öğretmek istemişti. ‘’Türklük’’ şuurunu aşılamaktı amacı.

Sinan Ateş cinayeti aydınlatılmalıdır. Failler cezalandırıldığında toplum vicdanı bir nebze de olsa rahatlayacak, yanan yüreklere su serpilecektir. Ateş düştüğü yeri yaktıSinan'ın ateşi ülkemizin bağrına düştü!