Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde atmış olduğu imza ile birlikte Türkiye'nin 14 Mayıs'ta sandık başına gideceği kesinleşmiş oldu. 

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu belirlemesinin ardından, ittifakta yer almamasına karşın eski bir CHP'li olan Muharrem İnce'den de yarışta Kılıçdaroğlu'na destek vermesi yönünde bir kamuoyu beklentisi oluşmuştu. 

Beklentilere olumlu dönüş yapmayarak 14 Mayıs'taki seçimlere Memleket Partisi adına aday olacağını açıklayan İnce'ye son tepki ise şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan geldi. 

Muharrem İnce yaptığı açıklamada “Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım. Kılıçdaroğlu ile ben kalırsam, yine ben kazanırım. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa seçim riske girer.” şeklinde konuşurken, bu açıklamalar şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan sert tepki gördü. 

"SİZE BU HALK ASLA OY VERMEYECEK"

'Athena Gökhan' olarak tanınan ünlü şarkıcı, twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sayın Muharrem İnce, size bu Halk asla Oy vermeyecek! Çünkü Amacınız Oy bölmek ama o da olmayacak Son dönem Sosyal medya çalışmalarınız var onlar da işe yaramayacak çünkü  sahteler ve laflarla göz boyamaları kaldıracak yerimiz kalmadı Artık Yeni Türk siyaseti daha temiz olmalıdır!" ifadelerine yer verdi.
 

Editör: Ali Özyiğit