MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

- Milliyetçi Hareket Partisi'nin muazzez siyasetini yüksünmeden ve 'öf' bile demeden aktarıyoruz. Hiçbir insanımızı dışlamıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün imkanlarımızı seferber ederek, geceyi gündüze katarak 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz. 

- 2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, muhteşem bir cumhuriyet zaferi, cumhuriyetin ikinci yüzyılına girişinin ilk adımı coşkuyla kutlanacak. Şurası kesindir ki; 'yarın elbet bizim, elbet bizimdir.' Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz, ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP'nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere diyoruz ki; 'Sizler bizi yok sayacaksanız, biz daha çok var olacağız.' Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş hiç ama hiç önemli değil. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar. Anketle doğmadık ki anketle ölelim. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir.

- Cumhur, MHP'yi mükafatlandıracak ve layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek ve o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.

Editör: TE Bilişim