Türkiye’nin kendine it olan TROY karta geçmek için başlatılan boykotta önümüze bir engel çıkıyor. Bankalar çeşitli sebeplerden dolayı TROY kart göndermeyi reddediyor. Bu sebeplerde bankaların ücret ve çeşitli bahaneleri olarak söyleniyor. Bankaların yapmış olduğu bu davranıştan dolayı fazlaca tepki topladılar ve sosyal medyada gündem oldu. 

Erdoğan'dan çiçeği burnundaki Genel Başkan Dervişoğlu'na tebrik! İYİ Parti Saray'a mı dümen kıracak? Erdoğan'dan çiçeği burnundaki Genel Başkan Dervişoğlu'na tebrik! İYİ Parti Saray'a mı dümen kıracak?

Mastercard ve VISA kartlarının İsrail’e destek veriyor olması sebebi ile boykot yapan vatandaşlarımız artık bu kartları kullanmak istemiyorlar. Ancak bankalarda vatandaşların TROY kart isteğini geri çevirmeye devam ediyorlar. İşte bazı boykot yapmak isteyen vatandaşlardan gelen yorumlar…

Bankalara karşı binlerce şikayet yorumları bulunuyor…

“Müşteri hizmetleriniz TROY ile bir anlaşmanız yok diyor. Bin türlü mazeret sıralıyor, vazgeçirmek için çabalıyor. Acilen TROY’a geçişi sağlayın”

“Merhaba yaklaşık bir hafta önce **** müşteri hizmetleri ile görüşerek bütün kartlarımın altyapısının TROY’a geçişini talep ettim. Kartlarımı iptal edip yerlerine yenilerinin yakın zamanda geleceğini söylediler ancak kartlardan biri henüz gelmedi diğeri ise altyapı değişikliği olmadan MasterCard altyapısında yeni kart olarak geldi. Derhal düzeltilmesini istiyorum”

“Az önce **** kartımı kapatmak istedim kırk dereden su getirdiler kapatmayayım diye puanlar faizsiz nakit avanslar vs” tarzında şikayetler yorumları gelmeye devam ediyor.

Editör: Şule Akyol