Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde izleyeceği yola dair kulis bilgilerini aktardı. 

Gazeteci ve CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, tv100’de katıldığı Eşit Ağırlık programında CHP kulislerinde konuşulanlara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağını ileri süren Yarkadaş, "Gelen bilgiler tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde. İstanbul, Ankara, İzmir, hepsi dahil" dedi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Ruşen Gültekin ve Erdoğan Aktaş ile siyaset gündemini değerlendirdiği programda Yarkadaş, "Siz her gün çıkıp CHP’yi tahkir eden bir pozisyona girdiğinizde CHP’nin peşinden koşacağını mı sanıyorsunuz? Edindiğim izlenim, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi önümüzdeki süreçte tek başına seçime sokacağı ve tüm Belediye Başkanlarına da Kurultay’dan sonra bu yönde talimat vereceği şeklinde. Büyükşehirler de buna dahil" ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım