Bundan yedi ay önce temmuz ayının ilk günleri uçakla Hatay a indiğimde nem ve sıcaklık boğucuydu.

Arkadaşlar beni havalimanından alarak yola koyulduk yayladığında köhne bir mahallede yıkıntı bir evde Türkmen komutanlarla buluştuk.Yaklaşık 6 saat beklemeden sonra bir başka araçla yaklaşık 35 km dağ yolundan Suriye sınır paralelinde gittikten sonra,yanımıza bir rehber verildi artık Bayır bucak Türkmen dağını uzaktan da olsa görmüş olduk ama oraya varmak için yaklaşık 12 km patika yollardan bizi bekleyen Türkmen mücahitlerinin yanına varabilecektik.

Tabiî ki sağ kalırsak.Kilolu ve hazırlıklı olmadığım için benim içim çok çetin ve zahmetli bir yolculuktu.

Ter içinde iftara beş kala hedefe vardık.Mücahit kardeşlerimizle kucaklaşıp arazi tipi arabalara binerek içeri doğru kamplardan birine iftar yapmaya giderek BAYIR BUCAK Gerçekleri ile buluştuk.

Ben her internet imkanı bulduğum yerde çektiğim amatör resim ve videoları yayınlayarak Türkiye’nin Bayır bucak farkında lığını artırmaya çalışırken arkamdan yok canım İsmail Türk yayladığından bize resim gönderiyor diye dalga geçenler olduğunu orada duyduğumda hem üzülmüştüm hem sevinmiştim!

Bu işler inanç ve nasip meselesi bırak böyle avunsunlar demiştim! O gün bu gün olanları hatta yarın olacakları ayrıntıları ile yazdık,konuştuk bizi kimse dikkate almadı!

Sağ olsun Yeniçağ gazetemiz bir haber yaptı manşetten bu faaliyetimizi duyurdu.

Öncelikle Ortadoğu gazeteciğimizi Sn.Müftüoğlunu aradım haber yapın diye ama olmadı yapamadı garibim!

Genel merkezi özel kalemi aradım Sn. Genel başkanımıza durumu arz edin bana randevu yazın Bayır bucak ta gördüklerimi kendisine arz edeyim yazabildiklerim var,yazamadıklarım var dedim.hala cevap beklerim bir ses gelmedi!

Sadece sosyal paylaşım sayfamda kısa bir şey yazdım işte o beni tekrar genel merkezden uzaklaştıran son damla olmuştu! Adana da çevrilen İşit e yardım diye dava konusu edilen TIR’ların içindeki yardımların bir kısmının Bayır bucak a daha önceden intikal ettiğini hem Türkmen komutanlardan dinledim hem de gözlerimle gördüm diye yazdım.

O zaman beni AKP nin ekmeğine yağ sürmekle suçlayan şimdide milletvekili olan genel merkez yetkilileri dün Sn. Devlet Bahçelinin AKP yi bu konuda sonuna kadar sınırsız destekliyoruz açıklamasından sonra acaba vicdanları benle ilgili sızlanmışımıdır diye düşündüm!

Önce ülkem diyen ülkümüz ve ülkücülüğümüz Türkiye’nin terörist imajını ortadan kaldırmak itibarına olumlu katkı vermek ve de Türkmen komutanların özel ricası ile hükümetin bize yardımlarını ne olur görün duyurun ricaları üzerine yazdıklarım beni genel merkez nezdinde tekrar hain ilan etme pahasına yazılmış şeylerdi!

Dün bunları yazarken bugün ise Ruslarla gerginliğin ülkeme faydasını sorgulamaya da devam edeceğim.

Büyük resme baktığımızda bu gerginliğin gönlümüzü okşasa da büyük Turan ideallerimize katkı ve zararlarını sorgulamak ve analiz etmek de dış politika uzmanlarımızın işi olsa gerek tabiî ki böyle uzman kadrolarınız var ise?

Gelelim değişime;Ben değişimin bir zaruret ve farz olduğuna inananlardanım bunu da herhalde ilk açıklayanlardanım.

Adaylarımızın içinde ise Meral Akşener in bu geçiş dönemini en iyi idare edeceğine ve dağıtılan telef edilen hareketimizin yeniden toparlanmasına katkı verecek en iyi isimin olduğuna inancım olduğu içindi.

Değişimin önündeki engelin Sn. Bahçeli olduğuna inanmıyorum tam aksine Sn. Bahçeli sayesinde var olan,makam sahibi olan ama partiyi bu hale getiren beceriksiz kadroların yine Sn. Bahçeliyi kendilerine kalkan siyasi sermaye yapmak isteyenlerdir diyebilirim!

Sadakat ateşi gibi komik garabet bir anlayışla partiyi bugünkünden daha da sefil ve rezil edecek anlayışta bunların ürünüdür!

Bunlar şimdi kapalı kapılar ardında size tamam Bahçeli gitmeli ama ülkücü aday olmalı bu adaylara mı kalmış gibi saçma sapan ipe sapa gelmez mantık silsilesi ile size gelen her zaman aşağılanmış,adam yerine konmamış kişilik ve karakterlerinin katillerine sözde aşık olan tiplemelerdir!

Bunların derdi sizleri oyalamak,soğutmak ve aynı devranın sürmesini sağlamaktır.

Kendi adıma bu değişim olmayacaksa ben noktamı koyup sineme çekileceğim!

Biliyorum binlerce tanıdığım her ülkücü bunu yapacak bizim değiştiremediklerimizi inanın millet çöpe atarak zaten yapacaktır…