Türkiye’nin 2017 yılında başlattığı TOGG projesi olan ilk yerli otomobil projesi 16 Mart’ta satışa sunuldu. İlk aşamada 20 bin adet üretilen TOGG için ilk teslimatlar Nisan ayında gerçekleşti. TOGG için talepler devam ediyor. Türkiye’nin ilk yerli otomobili için kuraya giren birçok kişi var. Söz konusu proje için fiyatın artacağı konuşuluyor. Kuraya giren kişilerin aklı karıştı. Yapılacak olan satışlar ilk kuraya girdikleri tarihteki fiyattan mı olacak? Yoksa yeni belirlenen fiyata göre mi olacak?

TOGG’dan açıklama geldi…

TOGG için kuraya girmiş olan ya da kura sonucu adı açıklanan kişilere ilk belirlenen fiyattan satış yapılacak. Satışlardan elde edilen gelirler ile fabrikanın üretim kapasitesinin arttırılacağı ve elde edilen tüm gelirin üretime aktarılacağı açıklandı.

TOGG şarj altyapısını güçlendirmek için anlaşmaya gitti.

TOGG, elektrikli araçları için şarj altyapısını da güçlendirmek için yeni çalışmalara başladı.

SHELL ile yeni bir anlaşma…

TOGG, Shell ile yeni bir anlaşma imzalayıp şarj altyapısını güçlendirmek için adımlar attı. İstanbul- İzmir arasında önemli bağlantı yollarında elektrikli şarj altyapısını hayata geçirmeyi planladığını duyurdu. Ayrıca araç sahiplerine en yakın şarj istasyonunu bulmaları için bir uygulama da geliştirileceği belirtti.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı