Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda alınan sonuçlar ve oynanan kötü futbolun üzerine dün oynanan Hatayspor karşısında alınan mağlubiyet, Beşiktaş yönetimini karar verme sürecine götürdü.

VALERİAN ISMAIL İLE YOLLAR AYRILDI

Siyah Beyazlılar, yollarını ayırma karar aldığı Fransız teknik adam ile sözleşme feshi konusunda uzlaşma sağladı.

Beşiktaş’ta teknik direktör değişikliği yaşanacak. Son altı maçta sadece bir galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, Atakaş Hatayspor mağlubiyeti sonrası Valerin Ismael ile yollarını ayırma kararı aldı. Açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

Fransız çalıştırıcıya sezon sonuna kadar olan alacağının yarısı ödenecek. Yaklaşık 450 bin Euro alacak olan Ismael, sözleşme feshi konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. 

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİM OLACAK?

Ligin yeni ekibi İstanbulspor'a karşı deplasmanda alınan beraberlik ve iç sahada oynanan Fenerbahçe derbisindeki futbol eleştiri dozunu iyice artırmıştı. Trabzonspor maçında da yaşanan puan kaybının ardından istifa sesleri Vodafone Park'ta yükselmeye başlamıştı.

SERGEN YALÇIN

Mücadelenin sona ermesinin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar Fransız Teknik Direktör Ismael'i istifaya çağırdı ve eski Teknik Direktörleri Sergen Yalçın lehine tezahüratta bulundu.

SOSYAL MEDYADA ŞENOL GÜNEŞ SESLERİ

Maçın sonunda sosyal medyada da Ismael'e büyük tepki vardı. Oynatılan futboldan memnun olmayan taraftarlar 2 şampiyonluk yaşadıkları ve şu an boşta olan Şenol Güneş'in takımın başına geçmesi gerektiğini savundu.

Editör: Habererk Habererk