Yenilik Partisi Genel Başkanı ve 26’ncı ve 27’nci dönem Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı. Kaldırıldığı hastanede tedavisi devam eden Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile üstü kapalı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayarak, meydan okudu.

Yılmaz, görüntülü yaptığı açıklamayı Twitter hesabından paylaştı. Hastanedeki yatağından Erdoğan'a seslenen Yılmaz, "İtlerini göndererek bana mesaj vermek isteyenler şunu bilsin, ben sizden korkmuyorum, kaldığım yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğim! Korkudan kaçmayacağım, korkunun üzerine yürüyeceğim! Erkekseniz, siz karşıma çıkın, 5 paralık adamlarınızı göndermeyin!" dedi.

Yılmaz, kaydettiği videoda ise mücadelesinden vazgeçmeyeceğini şu sözlerle ifade etti: 

"4 tane derin bir de kalçamdan bıçak darbesi aldım. Yapan kriminal bir kişi, ama yaptıranlara sesleniyorum, başta Erdoğan’a söylüyorum. Siz hiçbir şey yapamazsınız. Allah istemedikçe sizin yapacağınız hiçbir şey yok. Sizden korkan namerttir, şerefsizdir. Sizden korkan sizin gibi olsun. Hiçbir şey yapamazsınız siz. Ben Musul’u yaşamışım, dik gelmişim. Hayatımda hiçbir zaman kimseye teslim olmamışım. Yenilik Partisini kurmuşum ve hiç kimsenin uşaklığını yapmıyorum. Siz yanlış adamlarsınız ve gideceksiniz. Erkekseniz kendiniz gelseniz ya. Sizde erkeklik duygusu yok mu? Niye beş paralık adamlarınızı gönderiyorsunuz? Erkekseniz çıkın karşıma, ne hesabınız varsa görün. Ama çıkmıyorsunuz. Ben İçişleri Bakanlığı’ndan daimi koruma istedim, ama vermedi. Yazıyla istedim. Bana çağrı üzerine koruma verebiliriz dedi. Ben saldırganın geleceğini nereden bileceğim ki, nereden çağrı üzerine koruma isteyeceğim. Böyle bir şey olabilir mi? İllere gidiyorum eskort vermiyorlar. Koruma istiyoruz 5 tane koruma gelecekse 1 tane geliyor. Şunu bilin; devlet sizin babanızın malı değil. Şunu bilin; siz hiçbir şeysiniz. Benim gözümde beş para etmezsiniz. Sizden korkan sizin gibi olsun, Hiç birinizden korkmuyoruz. Yenilik Partisi olarak hiç kimseden korkmuyoruz. Bu bıçak yarası nedir ki? Sen demokrasiyi yaralamışsın, sen anayasayı yaralamışsın, sen ekonomiyi yaralamışsın, sen toplumu yaralamışsın benim bacağım yaralanmış ne olur? O bacak kopar diğeriyle devam ederim sana karşı. Kolumun biri gider, diğer kolumla devam ederim. Gözümün biri gider, diğer gözümle devam ederim. Ve seninle bu mücadeleyi ölünceye kadar devam ederim. Korkmuyorum. Kimse de korkmasın. Bunlar bizi yıldıramazlar. İyi olacağım ve kaldığım yerden devam edeceğim. Herkese saygılar sunuyorum."

Editör: Yadigar Hanım