Sözcü'nün haberine göre; BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız” demesi büyük tepki çekti.

Henüz 20 yaşında, hem de yaşıtlarının hayallerini süsleyen Tıp Fakültesi'ni kazanmışken hayatına son veren Enes Kara, tüm Türkiye'yi ağlatırken arkasında da cemaat ve tarikat yurtlarının durumunu yeniden gündeme getirdi.

ŞOKE EDEN AÇIKLAMA

Birçok kesim tarafından cemaat ve tarikatların kapatılması yönünde açıklamalar yapılırken, BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, partisinin düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti.

Enes Kara'nın intiharı ile ilgili konuşan Akdoğan, “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız? O zaman ÇYDD, Atatürkçü Düşünce Derneği, lions, bu gibi yerler de kapatılsın” sözleriyle toplantıya katılan gazetecileri şaşırttı.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ORTAĞI DESTİCİ’DEN VATANDAŞA TEPKİ ÇEKEN TASARRUF ÖNERİSİ GELMİŞTİ!

Cumhur İttifakı'nın 3. ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir televizyon kanalında tasarruf için kasaptan 100 liralık et almadığını kuzu kestirdiğini söyleyerek öneride bulunmuştu. Bu öneri büyük tepki çekmişti.

Editör: TE Bilişim