Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem danışmanlığını ve doktorluğunu yapan İYİ Parti Genel Başkan danışmanı Turhan Çömez, Erdoğan'ın son günlerde öfke dolu konuşmalarının sebebini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Osmaniye'de yeni asfaltlanan yoldan geçtikten sonra Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret dolu konuşmasına dikkat çekerek, sosyal medya üzerinde bunun sebebini açıklayan Çömez, "Korkuyor.  Hem de çok korkuyor.  Kaybetmekten korkuyor.  Bu hakaretlerin ve küfürlerin arkasında, işte bu korku var" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN KILIÇDAROĞLU'NA HAKARET DOLU SÖZLERLE YÜKLENMİŞTİ

Erdoğan, dün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile geldiği Osmaniye'de, Kızılay'ı eleştiren Kılıçdaroğlu'na hakaretler yağdırmış, “Muhalefet devlet yok diyor. Bunların gözü kör, kulağı sağır, kalpleri mühürlü. Devlet ilk andan itibaren vatandaşın imdadına koştu.Terbiyesiz terbiyesizliğini bırakmaz. Kızılay nerede diyor? Be ahlaksız, be namussuz, be adi.  2.5 milyon insana bu Kızılay sıcak yemeğini ulaştırıyor. Vicdansız. Bu yenilir yutulur bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Yadigar Hanım