Astrolojiye göre kalbi temiz olan, kötülükle tanışmamış, pamuk gibi 5 burç açıklandı. Pamuk gibi bir kalbe sahip olan kişiler çevresindeki hiç kimseyi kırmak ve üzmek istemez. Son derece yumuşak bir kalbe sahip oldukları için aşırı duygusal olurlar. Kalpleri çok kolay kırılır. Bazen çevresindeki insanlar bu kişilerin iyi niyetini tamamen kullanır. İşte o pamuk kalpli burçlar;

BALIK BURCU

Duygusal olan balık burcu kişileri her insanla empati kurar. İnsanları anlamak ve dinlemek için elinden geleni yapar. Aşırı duyarlı oldukları için bazen istemedikleri davranışlarla karşı karşıya kalabilirler. Saldırganlık nedir bilmezler. Son derece nazik ve sevecen olmaya çalışırlar. Hatta iyi niyetleri bazen başlarına bela olabilir.

YENGEÇ BURCU

Duygusal olan yengeç burçları aynı zamanda çok ilgili kişilerdir. Onlara ne kadar kötü davranırsanız davranın size yine sevgi ile yaklaşırlar. Güçlü ruh hali dalgalanmaları ve aşırı öfkeleri olabilir, ancak kritik durumlarda kendilerini tutabilirler.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları yapısı gereği çok hassastır. Herkese iyi niyetiyle yaklaşmaya çalışır. Terazi, adaletin bayrak taşıyıcıları olarak barışı teşvik etmeyi sevdikleri için cevap vermeyebilir ve onlara kötü davrananlara karşı her şeye rağmen tavır almayabilir. İyi niyetleri sayesinde tüm problemleri kolayca çözmeye çalışırlar. Kimsenin kötü niyetli olduğuna inanmazlar.

AKREP BURCU

Pamuk kalpli olan akrep burçları öfkelendiklerinde adeta çılgına döner. Ancak kalpleri çok iyidir. Bazen ne kadar kin tutsalar da karşısındaki insana zarar vermezler. Ne olursa olsun sabırlı davranmaya çalışırlar. Akrepler onlara yapılan iyi ya da kötü hiçbir şeyi unutmaz.

YAY BURCU

Yay burçları sosyal ve arkadaş canlısı insanlar olurlar. Genellikle herkesle iyi geçinmek ve dost olmak isterler. Yay burçları da iyi kalpli burçlar arasında yer alır. Fazla merhametlidirler. Herkese yardım eli uzatırlar.

Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Oğlak ve Kova burçları da iyi niyetlidir. Ancak istemedikleri şeyler olduğunda çok sinirlenebilir ve kalp kırabilirler.

(Kaynak: Gerçek Gündem)

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı