Seçimler yaklaşıyor. Siyasetin nabzı yükselmeye başladı. Yerel seçimlere katılacak adaylar tek tek açıklanıyor. Seçimlere 2 aydan az bir zaman kaldı. Bu hafta tüm partilerin adaylarının kesinleşmesi bekleniyor.

Ancak çok orantısız bir seçime daha giriyoruz. Şöyle ki; Cumhuriyet İttifakı tam kadro ve devletin tüm imkanlarını kullanarak seçimlere gidiyor. Ama buna mukabil muhalefet CeHaPe’nin sayesinde darmadağın olmuş bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Millet ittifakını dağıtmış, bazı yörelerde küskünler ordusu yaratmış, ama söze gelince biz tabanda milletle ittifak yapacağız ve kazanacağız teranesi okunuyor. Yok arkadaş bu CeHaPe akıllanmayacak. Sanki seçmenin oyu çantada keklik. Mesela ben 70 yılda ilk defa 2023 seçimlerinde CeHaPe’ye oy verdim. Niye? Çünkü orada bir ittifak vardı. Bu harami düzeni belki alt ederiz düşüncesi hakimdi.

Şimdi durum nedir? CeHaPe üstten bakışı ve nobran tavrı ile İyi Parti’yi yok saydı ve ittifak dağıldı. İyi Parti’ye şu mesajı verdiler. Siz bize oy vermeye mecbursunuz, Hayır arkadaş hiçte mecbur değiliz. Eğer İyi Parti’ye gidip deseydi ki;  gelin arkadaşlar nereyi istiyorsunuz, oturalım konuşalım, bir mutabakata varabiliriz deseydi bugün o Millet İttifakı devam edebilirdi. Ama yok beyler bu milletin oylarını çantada keklik gördükleri için böyle bir teklife yanaşmadılar. Benim oyumu bir daha asla alamazlar. Nedeni de şudur: Bir defa CeHaPe Genel Başkanı Özgür Özel Genel Başkan seçildiği anda ilk selâmı Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya verdi. Seçimlerde CeHaPe’ye oy veren Milliyetçi kesimle o an bağını koparmış oldu. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu  tüm hatalarına rağmen bana göre muhalefeti toparlama açısından daha başarılı idi.

Hadi buyrun bakalım. O selam verdiğiniz güruh karşınıza her yerde aday çıkarıyor. İyi Partiyi küstürdünüz. DEM’lendiğiniz partidende anlaşılan büyük darbe yiyeceğinize benziyor. Peki bu durumda ne yapacaksınız? Uzaydan seçmen mi getireceksiniz? Kaldı Ki elinizde iktidardaki kadar devlet imkanı da yok. Bol bol hamaset. Bol bol duygu sömürüsü. Yemezler. Bu kez yemezler. Dahası; Cumhur İttifakı trolleri boş durmuyor. Yapay zeka ile seçim sonuçlarını değiştirecek yazılımlara sahipler.

CeHaPe tüm bunlara rağmen 2019 seçimlerindeki başarıyı göstersin ben şapka çıkaracağım.

“BENİM OĞLUM BİNA OKUR, DÖNER DÖNER Bİ DAHA OKUR!”

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE VE DİYEBİLENE