Türkiye'nin kapanmayan yarası sığınmacı krizi, Türk vatandaşları için giderek daha büyük bir tehdit halini almaya devam ediyor. Ana akım medyanın üç maymunu oynadığı, İçişleri Bakanlığı'nın küçümsediği sığınmacıların sebep olduğu adli vakalar, Türk sokaklarını her geçen gün daha güvensiz bir ortama dönüştürüyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşanan ve yine Suriyeli sığınmacıların sebebiyet verdiği yeni bir adli vakayı gündeme getirdi. Özdağ'ın ilgili paylaşımları şöyle:

"Dün Antakya'da taksiye binen Suriyeliler gittikleri yere vardıklarında taksi şoförüne eksik para veriyorlar. Taksi şoförü ile Suriyeli müşteriler arasında munakaşa yaşanıyor ve taksi şoförü Allah'ınızdan bulun diyerek oradan ayrılıyor...

Aynı gün içerisinde Suriyeliler gece 02.30 civarlarında pusu kurarak taksi durağını arıyorlar ve Primemall AVM civarına bir taksi istiyorlar. Taksi şoförü adrese gidiyor ve Suriyeli grubun sopalı, döner bıçaklı saldırısına uğruyor."

Editör: TE Bilişim