Evlilik programında ünlü olan ve hafızalarda "kafada bardaka kırma" hareketiyle kalan Caner Toygar, bu hareketinin sebebini Armağan Çağlayan'ın programında açıkladı.

2000'li yılların başında ekranlara gelen 'Gelinim Olur musun?' yarışmasıyla tanınan ve şu an Esra Erol'la programında çalışan Toygar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. 

Toygar, 'Gelinim Olur musun?' programda aşk yaşadığı Tülin'le ayrıldıktan sonra katıldığı Gülben Ergen'in programında bardak kırmıştı. Caner Toygar, o günü şöyle anlattı:

"Gülben Ergen'in programında beni günlerce aradılar. Ben dedim ki, 'İyi değilim. Programa çıkmak istemiyorum.' Biliyorum tatsızlık çıkacak. 3 ay aradılar. En son dedim ki 'Tülin'i yayına almayacaksanız ben geleceğim.' 'Asla Tülin'i bağlamayacağız' dediler...

Zaten o dönem psikolojim bozuk. Biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Tülin de o dönem sürekli yalan-doğru bir şeyler anlatıyordu. Yayına bağlanınca yine bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim. O an Gülben Hanım, 'Al su iç' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Bardağı aldım, vurdum... Keşke vurmasaydım.

O dönem insanlar, 'Para aldı', 'Reklam aldı' dediler. Zaten en iyi programlara çıkıyorum. Niye reklam yapayım? Öyle oldu. Pişmanım."

Editör: Yadigar Hanım