AKP’nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Öztrak, “Nasıl bir gün her insan ölümlü tadacak ise her partide muhalefeti tadacak” dedi.

“ADALET VE KALKINMA PARTİSİ'NİN ÜLKE YÖNETİMİNDEKİ SON YAŞ GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUZ

Dün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin yaş günüydü. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Adalet ve Kalkınma Partisi'nin ülke yönetimindeki son yaş gününü tebrik ediyoruz. Nasıl bir gün; her insan ölümlü tadacak ise her parti de muhalefeti tadacak. Önemli olan muhalefette de bir ve bütün kalmak, dağılmadan bu görevi yapabilmek. Bunun kolay olmadığını, bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi dışında bunu becerebilen bir partinin bulunmadığını da belirtelim.

21 yıl önce adalet diyerek, kalkınma diyerek yola çıkanlar; bugün ülkemizde ne adalet ne de kalkınma bıraktılar. Erdoğan koltuğunda oturabilmek için hiçbir ilke ve değer dinlemedi. Adalet ve kalkınma kelimeleri parti logosunda asılı kalan içi boş kavramlara dönüştü. Millet sarayın kibirlisini, 2014’te tarafsız cumhurbaşkanı olarak seçti. O da yine tarafsız kalacağına dair namusu üzerine yemin etti. Ama alışmış, kudurmuştan beterdir diye bir laf vardır. Sarayın kibirli, partisinin seçilmiş genel başkanına darbe yaptı, partiye el koydu. Ondan sonra da Adalet ve Kalkınma Partisi'nin nasıl siyaset yapacağına AK Partili siyasetçiler değil, sarayın kibirlisi karar verir oldu.

Editör: Habererk Haber Merkezi