Bizim için, bu ordu; Metehan Ordusu!

Çanakkale; Arıburnu, Kanlısırt, Seddülbahir… Kocatepe, Dumlupınar, Sakarya sathı… Ve dahi Çiyil Tepe!..

Ne bu şimdi arkadaş?!. Nasıl moral?..

PKK ile mücadelede binlerce şehit veren Türk Ordusu! Önce Fırat Kalkanı ve sonrası Zeytin Dalı harekâtıyla soluksuz bir mücadele veriyoruz… Mehmetçiğin tırnağına taş değse üzülürüz; onlar mübarek Türk analarının devlete emin ettiği yiğitler. Sağlık sıhhatleri, moral ve zindelikleri ne kadar kavi olursa, o kadar iyi!

Cumhurbaşkanı, Hulusi Akar ve bir grup sanatçı Hatay’a gidiyorlar; aralarında gazeteciler de var. Medyaya poz vermek için her fırsatı değerlendiren, zavallılar sürüsüne hamallık etmiş bir devlet ricali. Hele ki ne işi var Nagehan Alçı’nın, Hilal Kaplan’ın oralarda?!.

Karının birisi Türklükle kedi köpek gibi uğraşıyor. Öteki Bank Asya beslemesi karı, ha ada.. ha keçi zortlatması, diyor! Ulan.. bu soysuzları hangi muvazene ile götürüp, Metahan Ordusuna moral vereceğinizi zannedersiniz?!.

Kardeşim onca şehit ve gazimiz var. Hala askerimiz kan uykusunda uyanmakta! Gırnata ile Sulukule şenlikleri havasına büründürülmüş bir moral faaliyeti mi olur, sınır hattında?!.

Bunlar sanatçı değil, arpacı!.. Yalama taifeleri… Dertleri de Türk askerinin morali değil, Cumhurbaşkanının yanında şarlatanlık yapmak! Ey Gn Kur Bşk’nı Hulusi Akar, nasıl müsaade etmektesin şu pespayeliklere… Yazık, yazık ya hu…

Nagehan’ı, Hilal Kaplan’ı görünce ifrit olmaktayım. Bu memleketin ekmeğini, suyunu hak etmiyorlar! Birisi tabansız, soysuz; diğeri Türklük düşmanı; Arap ve Kürt sevici.. bu kadar net!

Vallahi “Allaha emanet” giden, bir memleket ahvalimiz var. Kafayı yemişler sürüsü… Bir grup embesil “Reis, bizi Afrin’e götür” deyü, pikniğe çıkar havasında; diğer tarafta sözde sanatçı, gırnatacı, şarlatan ve şaklaban sözde askere moral tafrasında! Pes.. pes!!!

İYİ PARTİ KURULTAYI KALABALIKLARA KANMAYIN!

Adı üstünde kalabalık; çoğunun fikri ve iradi birlikteliği yok! Boşlukta kalanların hasbelkader bir araya gelmesinden öte bir şey değildir, İYİ Parti. Bilenler Osman Bölükbaşı’nın ne dediğini iyi bilir! Bu ülkeden bir Genç Parti, hatta ANAP ve DYP geldi geçti. Siyasi tarihimiz partiler mezarlığıdır. Bakın BBP’ye.. var olmak için neler yapmaktalar?!. 2019’da bu hesap kapanır arkadaş…

ŞÜKRÜ ALNIAÇIK’IN İFADELERİ

Habererk, Şükrü Alnıaçık’ın tivitır konuşmalarından alıntı yapmış, eleştirmiş. Hatta manşete koyulmuş… Okudum; Şükrü Alnıaçık’ın ifadelerinde garip yahut kötü niyet taşıyan bir mana çıkmaz! Şükrü Hoca ile benim de ara ara polemiklerim olmuştur. Beğenin beğenmeyin; fakat Şükrü Alnıaçık’ın ifadeleri anlaşılır, nettir… Ayrıca, iliklerine kadar Ülkücü ve gerçek bir idealisttir! Birileri deveyi hamutu ile götürürken ses etmeyenler, Ülkücünün kaşığına göz dikmesinler, mealinde anladığım cümlesine katılıyorum… Ki Şükrü Alnıaçık; bir lokma bir hırka düsturunda yaşayan bir Serdengeçtidir!


TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!