9 Kasım’da gerçekleştirilecek İstanbul Ticaret Odası’nın 21. Dönem seçimleri için Cübbeli Ahmet cemaatini uyardı: Mutlaka seçimlere giderek mevcut başkan Şekip Avdagiç'e oy vermelerini istedi.

ODATV’nin aktardığına göre Cübbeli Ahmet şunları söyledi:

Cemaatimizden bâzı tüccar âbiler-arkadaşlar önümüzdeki hafta çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası’nın seçimleri olduğunu söylediler.

Ben bu işlerden anlamam ama dedim “nedir bu seçimlerin önemi”?

Dediler ki; “Hocam! Batı ülkelerinde sivil toplum örgütleri ve odalar, hükümetlerin siyâset belirlemelerinde etki gruplarıdır. Hükümetlerin yaptığı yanlışlarda uyarıcı bir rol oynadıkları gibi, yapması gereken şeyleri de hatırlatırlar.

Meselâ; Müslüman-Türk âile yapısını tehdit eden LGBTci sapkın örgütler senelerdir Türk toplumundan ortak bir tepki almamışlardı. Herkes sessizdi bu ahlaksızlığa.

Ne zamanki 18 Eylül‘de 150 STK biraraya gelip, LGBT karşıtı insanları birleştirip, on binlerce insan yürüyüş yaptı, hükümet de bu konuyu gündemine aldı. Şimdi Anayasa değişikliği ile Müslüman-Türk âile yapısını koruyacaklarına söz verdiler.

Ticâret Odası gibi STK'ların maddî kaynakları da çok oluyor. Bu kaynaklar halkın, senin-benim paramız.

Belediyeler, Odalar bu kaynakları nasıl kullanıyor siz tâkip ediyor musunuz?

Meselâ; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, senin-benim paramızla personeline zorunlu LGBT eğitimi veriyor, ismini de koymuş “toplumsal cinsiyet eşitliği”.

“Toplumsal cinsiyet eşitliği” ismi ile müdürlük kurmaya kalktılar, Allah’tan İBB Meclisi reddetti.

İTO gibi “kamu niteliğindeki meslek kuruluşları”nın da büyük kaynakları var. Türk toplumunun duygu ve düşüncesinden uzak yöneticiler gelirse bu kurumların başına, o kaynakları Müslüman-Türk toplumunun aleyhine, LGBT ve benzeri bozuk yapıların lehine kullanacaklar.

Sonra şikâyet etmeyin “çocukların ahlâkı bozuluyor, âile yapımız dağılmaya başladı” diye.

Bu yüzden önümüzdeki Çarşamba günü, 9 Kasım’da Yeşilköy Fuar Alanı'nda olacak olan seçimi ihmâl etmeyin.

Orada İTOP (İst. Tic. Odası Platformu) çadırı olacakmış. Şirketi olan arkadaşlar o çadıra gitsin, hangi komitede kime oy vereceksiniz sorun, ihmâl etmeyin. Bu işler ihmâle gelmez.

Şimdiki mevcut başkan Şekip Avdagiç Beyefendi şimdiye kadar toplum için iyi şeyler yaptı. İnşâallâh bu hizmetlerine devâm edecek sizin oylarınızla."

İşte dînî ve millî hassâsiyeti olan bâzı iş adamlarından bana gelen notlar bundan ibâret.

Aksi takdirde Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara, millî ve dînî değerlerimize yapılacak zararlara ortak olacağınızı unutmayarak mutlaka rey kullanmaya gidiniz!

Editör: Gökçe Sevim