Öncelikle ben bir Türk kadınıyım, kimliliğim olmadan yaşayamam; dilim kimliğimdir benim, din ise tercih sebebim.Ateist vatanseverleri dindar vatan hainlerine tercih ederim; onlar Şehitlere, Vatana ve Bayrağa dinci,ümmetçi yobazlardan daha duyarlı sahip çıkıyor çünkü..

Türkler, Kur'an-ı Kerimi değil, şanlı Türk tarihini okumuş olsalardı GökTanrı katına nasıl yükseldiğini anlardı!" Dinin siyasi partisi olmaz, devletin de dini olmaz. " Devlet ve din işlerini bir birinden ayıran "Laiklik" ilkesi bunun için vardır.

Pazarı Pazartesine bağladık.Salıyı salladık, Çarşambayı çarşafa doladık, Perşembe perişan olduk, Cuma ise toplu hastalandık. Cumartesi Yastayız. Pazar; "durmak yok yola devam" demokrasi tramvayındayız! Ülkenin haftalık durumu bu.Demokrasi tramvayında şöför muavinliğini yapan yandaş muhalefet  sözde milliyetçi ve  cumhuriyetçiler. Halk ise ayakta nereye gittiğini bilmiyor!.. Bu demokrasi artık akla zarar boyutta ilerliyor.  Cumhuriyeti yıkanlar hergün farklı sıfatlatla öğretmene, askere, çiftçiye, millete hakaret yağdırıyor, toplumu ayrıştırıyor. 

Beton kültürününe sahip AVM çocuklarından devlet adamı olmaz;biri $arbon ithal eder, diğeri de $ehit verir derken döviz dalgalanır, ekonomi çöker; $.Çocuğu  Zengin Olur! 

Sütçü İmam diyor ki;" İşgal Altında Olan Memlekette Cuma Namazı Bile Kılmak Haramdır."

Helâl lokma yediğini sananlar için de, Şeyh Şamil diyor ki;" Önce Kâfiri Kovacaksın, Sonra İbadet Edeceksin!"

Şarabın gazabından kork; çünkü Cumadan daha kırmızıdır!" şimdi..

İki Türk bir araya gelir devlet kurar, iki beyinsiz bir araya gelir milleti yıkar, millet olmazsa devlet olmaz!

 "Devletçilik"kavramı kutsaldır. Biz bu ilkeleri  yüce Başöğretmen, yüce Başkomutan, en az beşbin kitap okumuş yetmişbeş bin kitabı varaklamış olan ve Türk Milletine  4 cilt Tarih kitabı, Geometri kitabı, en ölmez eseri "NUTUK" kitabını yazan, dünyayı dize getirip dünya tarihine altın harflerle adını yazdıran Büyük Devlet Adamı, Ulu Önder Gazi M.K.ATATÜRK' ten öğrendik. "Devletçilik" ilkesi  ilim bilim gerektirir, üst akıl üst beyin gerektirir. Eğitim donanım gerektirir. Herşeyden önemlisi her işte  miili bilinçi felsefe edinmek gerekir. 

"Devletçiliğin bizce anlamı şudur: Kişilerin özel teşebbüslerini ve şahsî faaliyetlerini esas tutmak; fakat büyük bir milletin ihtiyaçlarını ve çok şeylerin yapılmadığını göz önünde tutarak, memleket ekonomisini devletin eline almak."M.K.ATATÜRK  (1936) 
*

30 Ağustos Zafet Bayramı günü Anıtkabir' de Türk Milletinin Atasının huzuruna çıkan şahıs ertesi gün  Öğretmenlere " Çapulcu" diyerek hakaret etmesi  kendisinin o makama layık olmadığını gösteriyor. Öğretmenler üzerinden aslında Başöğretmene dil uzatıyor! Anıtkabir' de " Atatürk" sözünü demek zorunda kalmasının intikamını öğretmenlerden çıkarıyor!  

"Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir."- M.K.ATATÜRK 

"Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bu günkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır. Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır " M.K.ATATÜRK 

Öğretmenlere , çiftçilere, işçilere hakaret eden, teröristbaşına " Sayın" diyen  birisi   "Devlet Adamı" olamaz. Devlet adamı olmadığını da yıllarca yaptığı icraatları ile ve somut delillerle zaten kanıtlamıştır. CB seçimleri öncesi İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlunu ziyaret edip el etek öpen birinden Devlet Adamı olmaz. " Kandırıldım" diyenden Devlet Adamı olmaz!  Hangi üniversiteden mezun olduğu kuşkulu olduğu TV ekranlarında ve basında tartışmalara neden olan birinden Devlet Adamı olmaz! 
Cumhuriyeti yıkıp "Tekadam" sistemi yaratan devletin milletin adını anmadan " Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet" diyen  BOP Eşbaşkanından  Devlet Adamı olmaz!
Milyonlarca mülteciyi Türk' ün ata yurduna dolduran ve onlara T.C vatandaşlığı veren birinden Devlet Adamı olmaz!
"Devleti şirket gibi yöneteceğiz" diyen birinden Devlet Adamı olmaz! 
Sanat, heykel , kültür, medeniyet düşmanlarından Devlet Adamı olmaz! 

Devletin tüm kurumlarını rüşvet ve yolsuzluğa bulaştırdılar. Ekonomiyi çökerttiler.  Damadı yerini" gözlerinden ışık çıkan Nebatiye bırakıp kaçtı. Devletin Hazinesini  boşaltıp devre dışı bıraktılar. Deprem felaketlerinde " Biz Bize Yeteriz Türkiye" sloganları ile iban numaraları vererek milletten para toplamaları da bu yüzden. En önemli kurum dünyanın her yerine ülkemizi temsil ederek yardım götüren Türk Kızılay' Vakıfını ı bile kirli siyasetlerine ve yolsuzluğa bulaştırdılar; milyonlarca doları Kızılay üzerinden Amerika' ya aktardılar. Aktarılan paralara yine din üzerinden bir kılıf "Amerika' da yurt açtık hayır işi yaptık" açıklamaları ile haram parayı yemekte günah çıkarıyorlar. 

Ülkemize demir pencesini geçiren sömürgeci AB-D yerli uzantılarına ülkemizde AVM' ler, abuk subuk kimseye faydası olmayan inşaat odaklı küresel projeler yaptırarak aslında kendi medeniyetsizliklerini ülkemizde taçlandırıyor. Üstelik en verimli topraklarımızı yok ederek, haksız kazanç elde ederek, kul ve yetim hakkı yiyerek  Küresel projeleri " Kalkınma", Kültür ve medeniyeti ise "AVM ' den camilerden ibaret sananlar" alış verişe milleti öyle alıştırdılar ki din narkozuna yakalananlar neredeyse analarını bacılarını bile düşmana AVM' de  satıp pazarlayacak hale gelmişler. 

Tarihimizin gurur kaynağı coğrafyamızın en stratejik yeri olan Çanakkale' de Çanakkale Şehitliğine Anzaklar için anıt dikenler, şerefini ve namusunu çoktan düşmana satmış olmalılar ki; vatan hainlerine dönem dönem rahmet okumaları da bu yüzden. Bu ülkenin kurucusuna hakaret ediyorlar, ilim ve bilime yönelen insanları aşağılıyorlar,  Vatan hainlerini aklayıp paklıyorlar.

Cumhuriyetçi vatansever öğretmenlere Atam' ın sözleri ile sesleniyorum. Umutlarınız yıkılmasın, tam tersi haklı mücadelenize daha kararlı devam ediniz!

"Herkesin kendine göre bir zevki vardır. Kimi bahçe ile meşgul olmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır."- M.K.ATATÜRK 

Sorgulamayan Cahil, Sorgulatmayan Zalimdir' diyor yüce ATATÜRK. 

Cahillerin ve zalimlerin unuttukları bir şey var, oysa sürekli hatırlamaları gereken ;"Her Türk, Asker Doğar" sözünü söyleyenlere de deli demişlerdi; Delileri severim ben, belki de doğuştan deliyim ben!

Ben seve seve günah işlerim; senin günah diye gördüğün şey bana sevaptır, günah ve sevabım da Tanrı katındadır, 3.kişileri ilgilendirmez."

Ne mutlu Türküm diyene, diyemiyenin canı cehenneme!