Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi Erdoğan’lı çay sohbetine YRP davet edilmedi

DEVA Partisi Genel Sekreteri Sanem Oktar, partisinden ayrıldığını ve bunun kendisi için zor bir karar olduğunu söyledi.

DEVA Partisi’nin kurucularından biri olan Oktar, X hesabından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Aralık 2019’da Sayın Ali Babacan’ın çağrısıyla Demokrasi ve Atılım Partisi’ne (DEVA) katıldım. Bu dört yıl boyunca Sayın Ali Babacan başta olmak üzere tüm kurucu üyeler, partililer, çalışma arkadaşlarım ve DEVA Partisi’yle yolu kesişen herkese teşekkür ediyorum.

Bu süreçte hem DEVA Partisi’nin ülke meselelerine çözüm üretmesine hem de 6’lı masanın bir araya gelerek ülkenin yönetimi için politikalar geliştirmesine ve bunları anlatmasına büyük bir hevesle ve umutla katkıda bulundum. Bana ne yaptığımı soranlara ‘yangına su taşıyan bir karınca olduğumu, bir damla da olsa fark yaratmaya çalıştığımı’ söyledim.
14 Mayıs seçimlerinde Millet ittifakı kazansaydı, Türkiye’ye özel bir model getirecek ve sorunlarımızı azaltacaktık, böyle umut etmiştik. Ama olmadı. Siyasete girmek için duyduğum motivasyon hâlâ devam ediyor ama dört yılda yaşadıklarım beni hayal kırıklığına düşürdü. DEVA Partisi’nin hayal ettiğim gibi bir parti olmadığını anladım. Aynı yolda yürüyebilmek için önce yoldaş olmak lazımdı. Sorunları çözmek için verdiğim mücadele de boşa çıktı.

Kaynak: Haber merkezi