Bugün Brüksel'de başlayan NATO Liderler Zirvesi'ne katılan Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun renkli çorapları zirvenin gündemine oturdu. Renkli kişiliğinin yanında ilginç çorap tercihleriyle de zaman zaman adından söz ettiren Trudeau, geçtiğimiz yıllarda Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda giydiği ördekli çorap nedeniyle de günlerce konuşulmuştu.
Tüm dünyanın yakından takip ettiği NATO Liderler Zirvesi bugün başladı. Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO karargahı, yoğun gündemle toplanacak 30 müttefik ülkenin devlet ve hükümet başkanlarını ağırlıyor.


Kanada başbakanının çorapları gündem oldu

Devlet başkanlarının karşılıklı görüşmeleriyle başlayan zirvede tüm dikkatleri üzerine çeken ilk isim Kanada Başbakanı Justin Trudeau oldu. Trudeau, zirve için tercih ettiği rengarenk çoraplarıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 
Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun renkli çorapları Nato Zirvesi'ne damgasını vurdu
Trudeau'nun çorapları daha önce de birçok kez haberlere konu olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda Davos'ta gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu'na katılan Trudea'nun ördekleri çorapları da uzun süre dünya basınında geniş yer almıştı.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun renkli çorapları Nato Zirvesi'ne damgasını vurdu

Editör: TE Bilişim