Bütün gelirini hatıra ormanı yaptırmak üzere açık hava konserleri düzenleyen Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, "Geleceğe Nefes" konserlerinin serisinin üçüncüsünü önceki akşam Ayvalık Açıkhava’da gerçekleştirdi.

Konser alanının hınca hınç dolduğu konserde Yaşar, hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni yaşatırken, repertuarı ve sahne performanıyla dinleyicilerinden tam not aldı. Sahneye Pınar Kerimoğlu imzalı kıyafetiyle çıkan Yaşar, zarafeti ve eşsiz sesiyle büyüledi.

Başarılı sanatçı konser geliriyle oluşturacağı hatıra ormanı için hayranlarına sahneden teşekkür etti. Hayranları tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Yaşar, “6 açıkhava konserinden hiçbir ücret almadan tamamen sevgimle, tamamen saygımla ve tamamen insani borcumla; geleceğe, hayata, sizleri de katarak, sizlerin haberiniz olmadan yaptım bunu. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz.” dedi.

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, geliriyle gelecek nesillere miras kalacak bir hatıra ormanı yaptıracağı konser serisine önümüzdeki günlerde de devam edecek. Geleceğe nefes olacak konser serisinin takvimi şöyle: 

03 Eylül 2022 / Bursa Açık Hava Tiyatrosu,
08 Eylül 2022 / Bodrum Antik Tiyatrosu,
15 Ekim 2022 / Denizli Açık Hava Tiyatrosu ‘da sevenleriyle buluşacak.

Editör: Yadigar Hanım