Bakan Dönmez’den doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklama

Bakan Dönmez’den doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Dönmez’den doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklama geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, küresel çapta artan doğalgaz fiyatlarının tüketicinin cebine yansıyıp yansımayacağına ilişkin, "Maliyet artışlarının vatandaşlarımıza en az seviyede yansıması için bütün çabayı ortaya koyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 14. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na video konferans yöntemiyle katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Dönmez doğalgazdaki fiyat artışlarının kullanıcı fiyatlarına yansıyıp yansımayacağına ilişkin de konuştu.

Dönmez, “Kış aylarında artacak gaz talebinin karşılanması için ek kaynak görüşmelerimiz sürüyor. Uzun dönemli doğalgaz anlaşmalarımızın olması elimizi rahatlatan bir unsur” dedi. Dönmez, “Maliyet artışlarının vatandaşlarımıza en az seviyede yansıması için bütün çabayı ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.