Taze fasulyenin fiyatına bakın: Yanlış anlamayın Türkiye tarım ülkesi!

Taze fasulyenin fiyatına bakın: Yanlış anlamayın Türkiye tarım ülkesi!
Türkiye’de gıda fiyatlarındaki kriz derinleşerek devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar da pazardaki ve marketlerdeki son durum gözler önünün serildi.

Kur farkı, enflasyon baskısı, savaş derken içinden çıkılmaz bir hale gelen gıda fiyatları gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor.

Girdi maliyetlerinin artmasıyla birlikte tarımda üretim düşerken, ihraç malların fiyatları da kur farkı nedeniyle ateş pahası.

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamları, elektrik ve doğalgaz takip ederken tüm bu zamlar üreticiden, nakliyeciye, nakliyeden satıcıya zincirin tüm halkasını etkilemeye devam ediyor.

Gıda fiyatlarına yansıyan zamlarla birlikte ise vatandaş karnını zor doyurur duruma geldi.

Ekmek, un, yağ fiyatları bir yana sebze fiyatları da yanına yaklaşılamaz seviyelere geldi.

Son zamlarla birlikte Tarım ülkesi Türkiye'de taze fasulyenin kilosu 40 TL’den satılıyor

İşte tarım ülkesi Türkiye'de bir pazarda taze fasulyenin fiyatı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.