DHA’nın haberine göre;  Depremde enkaz altında kalan 10 yaşındaki Elif’in babasına gönderdiği ses kayıtları ortaya çıktı. Küçük kızın “Baba galiba ben de öleceğim. Hiç kimse yardım etmiyor” dediği ortaya çıktı. Bu çocukların hesabını öbür dünyada nasıl vereceksiniz? Bunun helalleşmesi olmaz.

Hatay Antakya'daki Elit Apartmanı'nda 2 kızı ve eşini kaybeden Mümtaz Gövce, “10 yaşındaki kızım enkaz altındayken bana 'Baba annemlere ulaşamıyorum, galiba ben de öleceğim' diye sesli mesaj atmış. Ancak şebeke çekmediği için bana mesaj gelmedi. Bunun üzerine kızım öyle bir yalnızlık duygusuna kapılmış ki annesinin telefonundan kendisine 'Seni seviyorum' yazmış” dedi.

Bu olay sonrasında şu yorum yapıldı:

“Şimdi soruyoruz! Erdoğan’a haklar helal edilir mi?”

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada "Sarsıntıların yıkıcı etkisi, olumsuz hava şartları, hasar gören altyapının getirdiği zorluklar gibi sebeplerle maalesef ilk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte bir çalışma yürütemedik. Bunun için sizden helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yaptığımızdan, yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Ali Özyiğit