Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, havuz medyası olarak bilinen Sabah gazetesine konuştu.

Özhan, burada Erdoğan’a övgüler dizerken muhalefeti sert bir dille eleştirdi.

Özhan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Bugünün muhalifleri aslında din karşıtlığı üzerine konumlandırıyorlar kendilerini. Ve her sanatçı muhalif olmak zorunda gibi bir algı var. Amerikan Başkanı 'Türkiye'de iktidarı devirmek için muhaliflere destek olacağız' diyor. Alkışlıyorlar. Çünkü devlet, millet gibi bir zaafları, kaygıları yok. 'Bunlar gitsin de kim gelirse gelsin, isterse Amerika'dan biri gelsin o yönetsin' diyorlar. Umurlarında değil. Ülkenin ekonomisi kötüye gitsin de ülke yıkılsın diye umuyorlar. Bir dakika ya... Biz Orta Asya'dan beri devlet kuruyoruz”

"GEREKİRSE YARIM EKMEK YİYECEĞİZ"

Özhan, ayrıca şu görüşlerini dile getirdi:

“Kimsenin hükümranlığına girmeyiz. Dolar hükümranlığı kurmaya çalışıyor Amerika. Ona da karşı koymaya çalışıyoruz. Bugün içinde olduğumuz ekonomik döngüde gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz. Bunun mükafatını alırız. Bakın Cumhurbaşkanımız Amerikan hegemonyasıyla birlikte dolara da 'one minute' dedi. Bu bir tam bağımsızlık mücadelisidir. Muhalifler bunu anlamak istemiyorlar. Yumuşak huylu bir adamımdır. Ama biri dinime, milletime, devletime laf söylerse ağzını yırtarım. Varsın bu yolda öleyim, umurumda değil. Hiçbir zaman kendi çıkarlarım uğruna helvaya halva demedim.”

YARIM EKMEK YİYELİM DİYEN AHMET ÖZHAN’IN OLAY LÜKS JEEP’İ!

“Devletime laf söyleyenin ağzını yırtarım Gerekirse bir ekmek yerken bunu yarım ekmeğe düşüreceğiz” diyen Ahmet Özhan’ın Lüks Jeep’i dikkat çekti.

İşte o Lüks Jeep:

Editör: TE Bilişim