Gazete Pencere’deki “10 günlük molanın nedeni ortaya çıktı: Hamas yine metin dışı!” başlıklı yazısında gazeteci Nuray Babacan Erdoğan’ın prostat operasyonu geçirdiğini yazdı.

Müsavat Dervişoğlu ilk kez kürsüde konuştu: Sinan Ateş iddianamesine sert tepki gösterdi Müsavat Dervişoğlu ilk kez kürsüde konuştu: Sinan Ateş iddianamesine sert tepki gösterdi

Ayrıca Babacan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasındaki, ‘Hamas terör örgütü değildir”, ‘mücahit örgüt” ve ‘bir gece ansızın gelebiliriz’ ifadelerinin metinde olmadığını ve bu konuşmanın AKP’lileri de şaşırttığını bildirdi.

Nuray Babacan, “AKP’lileri bile şaşkına çeviren ve ileri bulunan bu sözlerin konuşma metninde olmadığını söyleyenler, Erdoğan’ın grup toplantısından öncesindeki 10 gün boyunca İstanbul’da ‘dinleniyor’ dedikleri döneme vurgu yapıyorlar. Aileyle oldukça yakın geçen bu dönemde, Erdoğan’ın operasyon geçirdiği konuşuluyordu. Bu doğru çıktı. Erdoğan’ın prostat operasyonu geçirdiği ve basit bir müdahale olduğu iddia ediliyor.” Dedi.

Editör: Habererk Haber Merkezi