Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekleşecek ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçmenlerine televizyon ekranlarından seslenmeye devam ediyor. Erdoğan'ın A Haber'de canlı yayında soruları yanıtladığı sırada içinin geçip kısa süre uyukladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Erdoğan, dün akşam, A Haber'de seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın gazatecilerin soru sorduğu anda gözlerinin kapandığı görüldü. Kameralar bu sırada gazetecilere çevrilirken, Erdoğan'ın görüntüsünü ekrandan çekildi. Erdoğan'ın gözlerinin kapandığı anlarda diğer gazeteci devreye girerek soru sorma sürecini uzattı. Erdoğan soruya cevap vererek yayına devam etti.

"GAZETECİ UĞUROĞLU: A HABER  MİLLETİ UYUTUYORDU, ERDOĞAN'I DA UYUTTU"

Gazeteci Orhan Uğuroğlu da Erdoğan'ın canlı yayında uyukladığı görüntüleri paylaşarak, A Haber'in gerçekleri gizleyen ve vatandaşı uyutmaya çalışan yayın politikasına göndermede bulundu. Uğuroğlu o paylaşımında, "A Haber'in milleti yalan haberlerle uyuttuğunu söylüyorduk, inanmıyorlardı. İşte ispatlandı, Recep Tayyip Erdoğan'ı da uyuttu A Haber." ifadelerini kullandı.

PARTİSİNE VİDEO İLE BAYRAM KONUŞMASI YAPARKEN DE İÇİ GEÇMİŞTİ

Erdoğan, daha önce de partisine hitaben video konferans yöntemiyle yaptığı bayramlaşma konuşması esnasında da içi geçmiş, 13 dakikalık konuşmasını içeren videonun ortalarında çok yavaş konuştuğu ve uyuyakaldığı görülmüştü.

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi

Editör: Yadigar Hanım