• DOLAR 32,35 %0.25
  • EURO 35,12 %-0.12
  • ALTIN 2.307,65 %1.32
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.390 %1.78
  • ETHERIUM 3.570 %2.85
16°

Sosyal medya Haberleri

sosyal medya haberleri ve güncel sosyal medya gelişmeleri, sosyal medya ile ilgili tüm video, sosyal medya fotoğrafları ve sosyal medya haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Bursa'da, motosiklet sürücüsü H.A. önünde giden motosikletteki 2 kişiye tabancayla ateş açtı. O anları sosyal medyada paylaşıldı.

Gündem

Ankara’da seyir halinde olan otomobilin kaputundan tutunarak seyahat eden kişi, bu tehlikeli yolculuğu daha sonra sosyal medyada paylaştı.

Magazin

Bir dönem "Pornonun kraliçesi" lakabıyla anılan Jameson'ın bu nadir görülen bağışıklık sistemi rahatsızlığı nedeniyle aşırı kilo alması dikkat çekti.

Gündem

Bolu'da yaşayan Umut Şenduygu, sosyal medyada rastladığı 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanına tıkladıktan sonra hesabından 31 bin 500 TL...

Dünya

Rusya’da hapishanede ölen Rus muhalif lider Aleksey Navalni’nin eşi Yulia’ya ait olan X hesabı, platformun kurallarını ihlal ettiği için askıya...

Gündem

Avukat Feyza Altun sağlık kontrolünde, "Türkiye laik bir ülkedir. Türkiye'de şeriat yok. Türkiye şeriatle yönetilmedi. Hiçbir zamanda şeriatle yönetilmeyecek" dedi

Gündem

'KADES' uygulamasından yardım isteyen B.K. evine gelen polis ekibi tarafından emniyete götürülerek ifade verdi. Kendisini evine bırakan polis memurunu vurdu.

Magazin

Yılmaz Erdoğan imzalı  daha nezaman başlayacağı açıklanmayan  İnci Taneleri dizisinin  fragmanları sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Magazin

Dizinin 2.bölümünde ki  mantık sahnesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.Sosyal medyada gündem oldu. İşte o sahne!

Politika

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut'tan son günlerdeki tartışma konusu olan fenomenlere çok sert tepki geldi.

Magazin

 TikTok'da yatak odasında yayın açan ve yatağın içerisinde garip davranışlarda bulunan karı-koca kendilerini savundu. Biz utanılacak bir şey yapmadık dedi.

Gündem

TikTok bir süredir müstehcen yayınlarla gündemde, TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformları ve fenomenlere yönelik çok ciddi çalışma başlatıldı.