Esin Gündoğdu, ekranların sevilen komedi figürlerinden biri olarak tanınırken, aşırı kilolarıyla mücadele ediyordu. Ünlü oyuncu, cerrahi bir müdahaleye başvurmadan tam 72 kilo vererek herkesi şaşırttı. İşte, dönüşümünün ardındaki ilham verici hikaye…

Gündoğdu, cerrahi bir işlem olmaksızın, sağlıklı beslenme alışkanlıklarıyla nasıl kilo verdiğini anlattı: “Mide küçültme operasyonu geçirmedim. Diyetisyen yardımı aldım fakat bu süreçte kilo aldım. Evimde bile zorlanıyordum. Sonunda kendi rejimimi oluşturdum ve egzersize başladım.” Oyuncu, beş yıl önce diyet yaparak 72 kilo verdiğini ve bu süre zarfında hiçbir ameliyat geçirmediğini belirtti. Ancak, yaşadığı büyük bir kayıp sonrası depresyona girip diyetini bıraktı. Uzun süre koruduğu kilo verme başarısını acıları yüzünden kaybeden Gündoğdu, sonunda doktora başvurup bir zayıflama operasyonu geçirdiğini ve artık diyet yapmadığını açıkladı.

Esin Gündoğdu Kimdir?

1977 yılında İstanbul’da doğan Esin Gündoğdu, 2004 yılında ‘Avrupa Yakası’ dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. ‘Hayat Bazen Tatlıdır’, ‘Aşk Yeniden’, ‘Yedikule Hayat Yokuşu’, ‘Merhaba Hayat’, ‘Olacak O Kadar’, ‘Baba Oluyorum’ gibi birçok popüler yapımda rol almasının yanı sıra, en son ‘Yeni Gelin’ dizisinde izleyici karşısına çıktı.

Safiye Soyman'dan üzücü haber Safiye Soyman'dan üzücü haber

Kaynak: Haber Merkezi