Akmerkez, bu seneki Eurovision Şarkı Yarışması'nın final heyecanına ortak oluyor! Eurovision 2024 etkinliği yarın saat 15.00'te başlayacak ve canlı yayın saat 22.00'de Üçgen Teras'ta izlenebilecek. Girişler ücretsiz ve Akmerkez uygulaması üzerinden alınacak kodla yapılacak.

Özel gece boyunca, Eurovision'un efsanevi yarışmacıları ve unutulmaz şarkılarıyla bir nostalji yolculuğuna çıkılacak. Abba, Celine Dion, Loreen, Ruslana, Sertab Erener gibi isimlerle müziğin büyüleyici dünyasına adım atarken, yarışmanın heyecanını birlikte yaşayacak ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle keyifli zaman geçireceksiniz.

İnci Taneleri: Azem'in Kızı Ortaya Çıktı İnci Taneleri: Azem'in Kızı Ortaya Çıktı

Heyecan gece 02.00'ye kadar sürecek! Saat 15.00'te başlayacak etkinlikte geçmiş yılların Eurovision şarkılarıyla nostaljik bir yolculuk yapılacak. Eurovision 2024 Finali ise saat 22.00'de Üçgen Teras'ta canlı olarak izlenecek. Sürpriz isimlerin katılımıyla OGAE Türkiye iş birliğiyle gerçekleşecek olan bu keyifli etkinliğe giriş ücretsiz ve Akmerkez mobil uygulaması üzerinden alınacak kodla yapılacak

Editör: Habererk Com